• CIMG0053
  • CIMG0059
  • CIMG0060
  • CIMG0058
  • CIMG0063
  • CIMG0064
CIMG00531 CIMG00592 CIMG00603 CIMG00584 CIMG00635 CIMG00646
Download Photo Slideshow by WOWSlider.com v2.1m
More Website Templates @ TemplateMonster.com - November 14, 2011!

Rehabilitacions Maresme

Volem ser la teva empresa de confiança al Maresme.

A GRUP GINÉS pensem que la feina ben feta és la millor de les garanties. La nostra filosofia de treball es fonamenta en la confiança dels nostres clients. Hem aconseguit fidelitzar a molts ajuntaments i promotors gràcies a la nostres exigències de qualitat. Per això podem parlar dels nostres clients com una segona família. Persones al servei de persones.

Rehabilitacions i reformes

Qualitat:

Posem al teu servei els millors materials i recursos per reformar la teva llar o edifici.

Treballem amb les primeres marques del mercat: Porcelanosa, Apavisa, Bosch, Grohe, Junckers, teka, Bticino, Roca o Ulma, entre d’altres. La qualitat sempre és contagiosa.

Professionalitat:

L’excel·lència i la puntualitat en la nostra feina és la millor targeta de visita.


Minimitzem els terminis d’execució al màxim, per què sabem que el temps és or. Garantim la màxima qualitat i rapidesa pel que necessitis, ja sigui per a la teva llar, per al teu negoci o per al teu edifici.

Servei:

Assessorem als nostres clients en totes les seves necessitats per fer realitat el seu projecte amb la màxima rapidesa.

Descobreix el que podem fer per tu: Rehabilitacions integrals, rehabilitacions de façanes, reformes de locals, reformes d’habitatges, reformes al bany o a la cuina. Tot el que vulguis i molt més.

Economia:

Ens ajustem a les butxaques més exigents. Els diners no donen la felicitat, però ajuden molt.

Som conscients de la difícil situació econòmica que pateix el nostre país, per això hem revisat les nostres bases de dades per oferir els preus més competitius. Nosaltres si que ens ajustem el cinturó.

Gines&Godinez S.L.

Aprofita’t de les nostres ofertes especials d’aquest mes

Cuina gama alta de
6 m² des de 6.950 €

 

 

Mobles alts i baixos lacats, forn i vitro Bosch, campana decorativa Teka, aigüera inox amb aixeta Grohe, Silestone, enrajolat i paviment de gres porcel·lànic, fals sostre amb lluminàries, instal·lació de fontaneria, permís d’obres, evacuació de runes i treballs de paleteria inclosos.

Bany gama alta de
5 m² des de 3.950 €

 

 

Sanitaris Roca, aixetes Grohe, plat de dutxa o banyera amb aixeta termostàtica, enrajolat i paviment de gres porcel·lànic, instal·lació de fontaneria, permís d’obres, evacuació de runes, treballs de sanejament, fontaneria i paleteria inclosos.