jordilacasa.com

El nostre equip tècnic al teu servei

Elaboració de projectes

Si el que vols és no preocupar-te per res fins a fer realitat el teu projecte, el nostre equip tècnic s’encarregarà d’elaborar un projecte a la teva mida. Només t’hauràs de preocupar pel que vols.

Coordinació de seguretat

Si necessites quelcom relacionat amb la seguretat a l’obra, el nostre equip tècnic et pot ajudar: Coordinació de seguretat, estudis i plans de seguretat, plans d’autoprotecció i tot el que necessitis.

Direccions d’obra

Si ja tens el teu projecte, però necessites que un professional et dirigeixi les obres, el nostre equip tècnic s’encarregarà de realitzar la direcció amb el màxim rigor i professionalitat.

ITE’s

Si la vostra comunitat ha de passar la ITE aquest any, el nostre equip tècnic realitzarà la inspecció i s’encarregarà de presentar-la al departament d’habitatge.


Noves activitats

Si vols obrir un nou negoci o vols canviar l’activitat al teu local, el nostre equip tècnic s’encarregarà de realitzar el projecte d’activitat amb el màxim rigor i professionalitat.

Altres serveis tècnics

Si necessites qualsevol altre servei com: cèdules d’habitabilitat, certificacions energètiques, legalitzacions, informes, estudis de mercat, etc, deixa-ho en mans del nostre equip tècnic.

Avantatges d’escollir el nostre equip tècnic.

1

Assessorament
d’inici a fi:

El nostre equip tècnic t’assessorarà durant tot el procés i t’ajudarà a prendre les decisions idònies per a cada aspecte del projecte, detallant-te tots els condicionants de l’execució.

2

Màxima
experiència:

El nostre equip tècnic compta amb una dilatada experiència en tot tipus de projectes i direccions d’obra: Des de petites reformes per a la llar, fins a projectes per grans promocions i edificis públics.

3

Màxima professionalitat:

A part dels aspectes pròpiament tècnics, el nostre equip s’encarregarà d’establir una comunicació constant amb tu, per què sàpigues en tot moment l’estat de la teva obra o del teu projecte.

4

Minimització
del cost:

El nostre equip et realitzarà la planificació econòmica de l’obra i s’encarregarà d’oferir-te propostes per abaratir la teva obra, ja sigui en quant a materials o aspectes qualitatius del teu projecte.